Projects

 Interior

Rohrsheim Extension
Interior
Back | Next

A comfortably contemporary, classic family extension suiting the client's casual and outdoor focused lifestyle. The design needed to sit well with the existing house, both in proportion and look. The existing rooms were renovated to reflect the clean and easy style of the client, with polished and sophisticated finishes, furniture and textures. Open planning of the internal areas, which connect seamlessly to an exterior floating deck, allows people to sit either together or independent of one another, while still sharing in the same space. A subtle yet rich palette of existing and new stone, recycled and reconstituted timbers, organic fabrics and leathers create an environment that is timeless and beautiful. Building designed by Billson Sawley Architects.